Komeet

Deze serie juwelen de  'kometen'! heb ik al heel vroeg in mijn carrière als goudsmid ontworpen en nu met alle kennis vernieuwd. Een betekenis volle juweel voor jou!

Deze serie kenmerkt zich door de spiraal vorm die altijd terug komt in deze designs. 

Spiraal is het symbool van geboorte en wedergeboorte, van leven en verbinden, van loslaten van het vertrouwde en weer herboren worden. De beweging van het symbool toont het proces van verdieping en groei. Als kosmisch symbool is de spiraal daarom de vorm van groei 

Maar waarom een spiraal? Het is een gevoel, iets wat steeds terug komt in mijn gedachte. Hiermee moest ik ontwerpen. Het is misschien wel ook de meest aangetroffen prehistorische en oudheidkundige symbool, voor elke inheemse cultuur in de wereld? 

Jouw unieke combinatie

Wil je jouw betekenis volle juweel samen stellen? ik heb een prachtige collectie unieke edelstenen, diamanten & parels voor het perfecte komeet juweel voor jou. Elke komeet hanger en/of oorbel wordt speciaal voor jou gemaakt. Het is ook mogelijk van dierbaar goud  je 'Komeet'-juweel te laten maken.

Online boeken

We hebben allemaal een drukke agenda, maak hieronder bekend wat u voorkeur dagen zijn?
afspraken zijn mogelijk op een donderdag & vrijdag.
Weet u al welke bijzondere edelsteen u wenst? of kleur? 
Geef dit in het onderstaand formulier aan zodat ik de afspraak goed kan voorbereiden!

Goudsmid Jacqueline Vugs Eindhoven e.o.

Netherlands

* Ik wil graag regelmatig marketing updates, nieuwtjes en speciale aanbiedingen van je ontvangen per e-mail. Ik kan mijn toestemming op elk gewenst moment intrekken door op de afmeldlink onderaan elke marketingmail te klikken of door je een verzoek per mail te sturen.

Onze privacyverklaring is van toepassing.