Over Goudsmid Jacqueline Vugs

Mijn naam is Jacqueline Vugs en ik ben goudsmid met een eigen atelier & winkel. Hier werk ik vol overgave aan persoonlijke opdrachten en aan mijn eigen collectie sieraden en trouwringen in zilver, goud en platina. In veel van deze ontwerpen gebruik ik de mooiste edelstenen en parels, die ik zorgvuldig uitzoek. Tevens pas ik graag uw bestaande sieraden aan of smelt ik ze om tot een nieuw sieraad.


   


Bent u op zoek naar een unieke trouwring of een bijzonder sieraad? Heeft u een eigen ontwerp of wilt u iets laten ontwerpen? Kom dan gerust eens langs in mijn atelier. U bent van harte welkom, maak wel even een afspraak:

Waarom deze webshop?

Deze webshop wil ik al heel lang maken. Vooral om je een idee te geven wat iets kost. Maar mijn specialiteit is dat ik vooral unieke sieraden naar wens maak. Dat maakt een standaard webshop geen optie! Wel heb ik een atelier collectie die gepersonaliseerd kan worden. 

Dus zie iets moois maar wil je het net even anders, geen probleem!
Alles is mogelijk, en alles wordt ambachtelijk in mijn atelier gemaakt. De lever tijd is snel 3 tot 5 weken. Op aanvraag sneller mogelijk.

Love , make & remember

kijk anders ook even op mijn website voor meer voorbeelden