Over Goudsmid Jacqueline Vugs

Mijn naam is Jacqueline Vugs en ik ben goudsmid met een eigen atelier & winkel. Hier werk ik vol overgave aan persoonlijke opdrachten en aan mijn eigen collectie sieraden en trouwringen in goud en platina. In veel van deze ontwerpen gebruik ik de mooiste edelstenen en parels, die ik zorgvuldig uitzoek. Tevens pas ik graag uw bestaande sieraden aan of smelt ik ze om tot een nieuw sieraad.

 

Bent u op zoek naar een unieke trouwring of een bijzonder sieraad? Heeft u een eigen ontwerp of wilt u iets laten ontwerpen? Kom dan gerust eens langs in mijn atelier. U bent van harte welkom, maak wel even een afspraak:

Ambacht & Goudsmid

 
Als ambachtsvrouw hou ik ervan om emotie vorm te geven in een sieraad. Maatwerk in combinatie met het persoonlijk contact van mijn klanten is voor mij heel speciaal. Het vertrouwen wat ik krijg voor het maken van een opdracht, naast de reacties en emoties bij het eindresultaat, zijn daarbij de mooiste momenten in het proces.

Voel je welkom om binnen te wandelen tijdens de openingstijden van ons Atelier aan de Oranjestraat in Best, voor een korte kennismaking. Dan laat ik met plezier zien waar ik nu aan werk. Of maak direct een Afspraak met mij zodat ik persoonlijk tijd voor je kan vrijmaken. 


Jacqueline

 


Mijn naam is Jacqueline Vugs. Van jongs af aan ben ik gefascineerd door mooie sierraden. Het was voor mij een heel logische stap om na de middelbareschool de opleiding tot goudsmid op de Vakschool in Schoonhoven te gaan volgen. Ik ben enorm trots dat ik in 2006 afstudeerde en vanaf dat momentde titel van goudsmid mag dragen!

 

Na mijn opleiding heb ik ruim 15 jaar ervaring opgedaan als goudsmid en diamant zetter bij vooraanstaande juweliers (Gassan Schiphol en Juwelier Ton van Grinsven). Dit heeft een belangrijke basis gelegd tot de stap naar eigen ondernemerschap. In 2015 liepen Lonneke Keuten en ik elkaar tegen het lijf. We kenden elkaar al als collega’s bij een voormalige werkgever. Onder het genot van een drankje ontstond het idee voor het opstarten van een eigenbedrijf. Zo is er nieuwe concept “Goudsmederij Atelier Oranjestraat” in Best ontstaan. Twee goudsmeden in één atelier maar ieder meteen eigen smederij en klantenkring. 

Love , make & remember