Sieraad vermaken of veranderen?

De eerste vraag is dan : mag ik het omsmelten? of wil je iets herkenbaar terug zien?

Omsmelten of vermaken?

Dierbare opdrachten die voor iedereen uniek en bijzonder zijn. Graag bekijk ik op een persoonlijke manier wat jullie wensen zijn en laat ik alle mogelijkheden zien waarmee ik die kan vervullen. Zou je graag meer willen weten? Kijk dan vast naar de vele foto’s op mijn site/Instagram. Of stuur mij een e-mail voor meer informatie, dan maken we een afspraak. 


Vaak kan ik met jouw oude goud een nieuw sieraad creëren door omsmelten. Diamanten kan ik eigenlijk altijd hergebruiken in het nieuwe ontwerp en gravures kan ik herstellen of hergebruiken. Maar alle opties kunnen we doorspreken, zodat jij een bewuste keuze kan maken.

Oud goud

Oud-goud omsmelten naar een dierbaar nieuw sieraad, alles is daarbij mogelijk. En als er stenen en of briljanten in de ''oude'' sieraden zitten is dit meestal mogelijk om opnieuw te verwerken in een ontwerp. 

Metamorfose

Soms is een kleine aanpassing voldoende zodat een sieraad weer met plezier gedragen gaat worden. En kan die dierbare trouwring de mooie solide basis vormen voor een nieuwe ring

Goud omsmelten

Van jouw oude goud kan ik door omsmelten een nieuw sieraad maken. Diamanten kan ik hergebruiken in een nieuw ontwerp. En sommige details kunnen we opnieuw gebruiken.

Maatwerk

Juwelen speciaal gemaakt voor jou of voor een geliefde. Laat de keus vallen op een ontwerp met daarin die unieke edelsteen die symbool staat voor je liefde, of die ene speciale diamant die bij jou past. Bewonder de edelstenen die ik met zorg voor jou persoonlijk erbij zoek en waar jij zelf een keuze uit kan maken.

Hergebruik

 Hergebruik een oude edelsteen in een draagbaar sieraad van nu. Of kom toch dat sieraad eens passen wat je op de foto voorbij zag komen op mijn social media.
Samen met jou bekijk ik op een persoonlijke manier, wat je wensen zijn. Mail me gerust voor een afspraak zodat ik tijd vrij kan houden in de agenda. Maatwerk in juwelen heeft tijd nodig, zeker wanneer het een uniek ontwerp wordt. 

Goud inleveren

Bij aankoop van een sieraad uit de collectie mag u ook betalen met oude gouden sieraden, deze zal ik altijd beoordelen op gehalte en gewicht. Je krijgt de prijs wat die dag ervoor staat! (let op! ik geef geen contant geld) Legitimatie en formulier invullen verplicht.

Maak wel eerst een afpraak via